Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten, heb je waterschade of een andere vraag? Lees hier meer of neem contact op met onze klantenservice. Kun je geen antwoord vinden op je vraag? Neem dan contact met onze winkel op. Wij helpen je graag verder.

Exzellenz Laminaat klantenservice

Tel: +31 (0)6 225 225 16
Di t/m Vr: 12:00 tot 16:00
Za: 11:00 tot 16:00
Ma & Zo: Gesloten

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Het retourneren van producten is bij ons helaas niet mogelijk. Doordat er alleen in de winkel gekocht kan worden en wij geen webshop hebben/zijn is het voor ons niet verplicht om retouren aan te nemen. Je bent daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor het aantal meters dat je bij ons koopt. Als je te weinig heb kun je altijd bijbestellen, maar teveel kan dus niet retour gedaan worden. Het is wel mogelijk in overleg met de verkopers om plinten en/of ondervloeren om te ruilen, spreek dit dus goed af met onze verkopers. 

Hoe kan ik contact opnemen met Exzellenz Laminaat?

Het beste om contact met ons op te nemen via +31 (0)6 225 225 16 (momenteel alleen via WhatsApp), dan krijg je meteen een verkoopmedewerker aan de lijn!

Tijdens u bezoek kunnen onze deskundige adviseurs u persoonlijk te woord staan. Telefonisch hebben we daar geen mogelijkheid voor.

Indien bepaalde modellen zijn uitverkocht hebben we altijd meerdere andere alternatieven.

Het is ook niet mogelijk vloeren per telefoon of app te bestellen alvorens u deze heeft bekeken in de showroom.

Het is ook mogelijk om je vraag te mailen naar info@exzellenz-laminaat.nl.

Wat zijn de openingstijden van Exzellenz Laminaat?

Exzellenz Laminaat is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 16:00. Je kunt ons bezoeken aan de Stuartweg 1G in Vianen.

Kan je een laminaat vloer makkelijk zelf leggen?

Ja, het is mogelijk om als beginner een laminaat vloer zelf te leggen. Kom je er dan nog steeds niet uit. Neem dan contact op met onze experts (bel of whatsapp): 06 225 225 16

Gelden er corona maatregelen in jullie winkel?

Je bent bij ons van harte welkom in onze winkel. Bij ons gelden de algemene corona maatregelen.

  • Het dragen van een mondkapje
  • Gebruik je ellenboog en geef geen hand
  • Bij voorkeur het liefst betalen met pin
Wat kan ik doen als ik een klacht heb?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door te bellen naar: +31 (0)6 225 225 16.

Mijn vraag staat er niet tussen

Staat jou vraag niet tussen de veelgestelde vragen? In dat geval kunt u contact openen door te mailen naar: info@exzellenz-laminaat.nl of te bellen naar: 06 225 225 16.

Kan ik online bestellen?

Nee, wij zien onze klanten graag in het echt zodat we onze informatie zo duidelijk mogelijk over kunnen brengen. Ervaring leert dat mensen de vloer toch liever in het echt zien. U kunt de vloer dan ook meteen meenemen via onze unieke Drive-in, alvast reserveren of thuis laten bezorgen.

Bezorgen jullie ook? En hoeveel kost dit?

Ja hoor, wanneer je de vloer komt ophalen en afrekenen kun je ook aangeven om te de vloer te laten bezorgen. De kosten hiervan worden bepaald aan de hand van de hoeveelheid vloer en plaats waar de bestelling heen moet. Hiervoor kunt u het best even bellen naar de Showroom. Daar kunnen ze voor u nakijken hoe duur de bezorging voor u zal kosten.

Wat is jullie levertijd?

Wij kunnen uw vloer binnen 24 uur bezorgen! U kunt de vloeren die op voorraad zijn ook gelijk meenemen uit ons magazijn.

Hebben jullie een legservice?

Ja, wij hebben gecertificeerd parketteurs in dienst die uw vloer op de gewenste wijze kunnen leggen. De kosten van het leggen van de vloer verschilt per vloer. U kunt ervan uitgaan dat dit tussen vanaf 9,- per vierkante meter kost. Dit wordt tijdens de verkoop verder met u besproken. U kunt tijdens de verkoop hier ook een datum voor inplannen.

Wat zijn de kosten van jullie legservice?

Wij beschikken over gespecialiseerde en gediplomeerde parketteurs. Om de exacte kosten te berekenen zouden we je graag willen uitnodigen in onze showroom in Vianen. De verkopers kunnen u dan precies aangeven wat de kosten voor het leggen zullen zijn.

Ter indicatie kunt u rekening houden met minimaal 9,- per m² voor het leggen.

Is mijn vloer geschikt voor vloerverwarming?

Eén van de veel gestelde vragen is of uw vloer geschikt is voor vloerverwarming. De meeste laminaat soorten vanaf 7 mm met de juiste ondervloer zijn geschikt voor vloerverwarming. Bent u toch niet zeker of dit voor u geldt, vraag het dan aan onze verkoop medewerkers.

Kan ik een staal bestellen?

Het is niet mogelijk om online een staal te bestellen of op te vragen. Het is wel mogelijk om meenemen vanuit de showroom in Vianen een staal van een door u gekozen vloer mee te nemen naar huis.

Verkopen jullie ook plinten?

Ja zeker, wij verkopen ook plinten. Voor elke vloer hebben wij een bijpassende vloerplint of muurplint. Deze kun je ook gewoon bij ons in de showroom er bij bestellen. Het zelfde geld voor een ondervloer.

Zijn dit alle laminaat vloeren die jullie verkopen?

Nee, in onze showroom hebben we meer vloeren dan dat we in onze webshop hebben staan. Er is keus uit ongeveer 200 verschillende soorten laminaat vloeren, uit verschillende soorten prijs categorieën. Er zal dus altijd wel een vloer bij jou in de smaak vallen! Tot dan. 

Verkopen jullie PVC vloeren?

Nee! Wij verkopen geen PVC vloeren meer. Wij verkopen wel watervaste laminaat vloeren. Deze zijn goedkoper en net zo goed als een PVC vloer.