Actie A vandaag!

 4.95

Dit is een combideal actie! Deze actie is alleen geldig in combinatie met ondervloer € 2,98 per m² en plinten € 2,46 per meter.

Dit laminaat is beschikbaar in, grijs eiken, wit eiken & naturel eiken.

4,7 / 5 (97 reviews)

  • Dit is een klik & klaar laminaat
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Gratis parkeren op ons eigen terrein!
➜ Bezoek ons

Informatie over deze vloer

Afmetingen

Dikte vloer

Installatie

V-Groef

, ,

Vloerverwarming

Kleur

, ,

Acclimatiseren

Zorg ervoor dat je je laminaat vloer het liefst 72 uur voor het leggen laat acclimatiseren in een ruimte waar je de vloer gaat leggen. Leg de pakken niet strak tegen elkaar maar laat er wat ruimte tussen. De temperatuur in de ruimte dient minimaal 18 graden te zijn. Het acclimatiseren van een vloer is nodig omdat het natuurlijke producten bevat (hout). Deze producten gaan werken, dit betekend dat de vloer zicht gaat uitzetten of kan gaan krimpen. Dit komt door de verschillende temperaturen waar de vloer zich in bevind. Wanneer je de laminaatvloer aanschaft wordt deze verkocht in een vaak veel koudere ruimte dan waar deze gelegd gaat worden. Daarom dient de vloer daar eerst aan te gaan wennen. Wanneer je de vloer niet eerst laat wennen aan de temperatuur waar die gelegd wordt kan dit voor problemen zorgen. Het laminaat kan hierdoor beschadigen.

Laminaat reinigen

Om je vloer te reinigen raden we je aan om met een zachte bezem of stofzuiger het vuil te verwijderen. Doordat laminaat een speciale laag bevat trekken vuil vlekken niet in de vloer en blijft vuil op de oppervlakte liggen. Hierdoor hoeft er dus niet regelmatig gedweild te worden. Wanneer je je vloer toch wil dweilen gebruik dan lauw/warm water met een scheutje schoonmaakazijn of de door ons geadviseerde laminaat reiniger

Hier kun je ons vinden!

Showroom Vianen Stuartweg 1G, 4131 NH Vianen
Gratis parkeren op ons eigen terrein!

Dinsdag 12:00 – 16:00
Woensdag 12:00 – 16:00
Donderdag 12:00 – 16:00
Vrijdag 12:00 – 16:00
Zaterdag 11:00 – 16:00
Maandag & Zondag Gesloten