Laminaat Nature Cool LightBrown

 4.95

Bekijk nu deze mooie bruine 7 mm kliklaminaat vloer in onze showroom in Vianen.

4,7 / 5 (97 reviews)

  • Ruim 25 jaar ervaring in vloeren
  • A kwaliteit laminaat vloer
  • Dit is een klik & klaar laminaat
  • We maken samen een goede deal
  • Gratis parkeren op ons eigen terrein!
➜ Bezoek ons

Informatie over deze vloer

Afmetingen

Dikte vloer

Installatie

V-Groef

Vloerverwarming

Pakinhoud

Kleur

,

Laminaat Nature Cool LightBrown informatie

Bekijk nu deze prachtige 7 mm Klik Laminaat Nature Cool LightBrown vloer. De vloer heeft een mooie landelijke uitstraling en past in iedere woning. We bieden momenteel verschillende soorten vloeren aan. Keuze gemaakt? Koop de vloer dan bij ons in één van onze winkels! De vloeren die wij nu aanbieden zijn voornamelijk tegel laminaat, waterbestendig laminaat, extra brede laminaat & visgraat print of hongaarse punt laminaat. De meeste tegel laminaat vloeren die wij verkopen zijn ook waterbestendig, deze vloeren kunnen gelegd worden in bijvoorbeeld de badkamer en het toilet. Wil je de vloer in het echt zien en voelen? Kom dan langs in onze winkel: Vianen, Stuartweg 1G. De openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00. Maandag en zondag is de showroom gesloten.

Acclimatiseren

Zorg ervoor dat je je laminaat vloer het liefst 72 uur voor het leggen laat acclimatiseren in een ruimte waar je de vloer gaat leggen. Leg de pakken niet strak tegen elkaar maar laat er wat ruimte tussen. De temperatuur in de ruimte dient minimaal 18 graden te zijn. Het acclimatiseren van een vloer is nodig omdat het natuurlijke producten bevat (hout). Deze producten gaan werken, dit betekend dat de vloer zicht gaat uitzetten of kan gaan krimpen. Dit komt door de verschillende temperaturen waar de vloer zich in bevind. Wanneer je de laminaatvloer aanschaft wordt deze verkocht in een vaak veel koudere ruimte dan waar deze gelegd gaat worden. Daarom dient de vloer daar eerst aan te gaan wennen. Wanneer je de vloer niet eerst laat wennen aan de temperatuur waar die gelegd wordt kan dit voor problemen zorgen. Het laminaat kan hierdoor beschadigen.

Laminaat reinigen

Om je vloer te reinigen raden we je aan om met een zachte bezem of stofzuiger het vuil te verwijderen. Doordat laminaat een speciale laag bevat trekken vuil vlekken niet in de vloer en blijft vuil op de oppervlakte liggen. Hierdoor hoeft er dus niet regelmatig gedweild te worden. Wanneer je je vloer toch wil dweilen gebruik dan lauw/warm water met een scheutje schoonmaakazijn of de door ons geadviseerde laminaat reiniger

Hier kun je ons vinden!

Showroom Vianen Stuartweg 1G, 4131 NH Vianen
Gratis parkeren op ons eigen terrein!

Dinsdag 11:00 – 17:00
Woensdag 11:00 – 17:00
Donderdag 11:00 – 17:00
Vrijdag 11:00 – 17:00
Zaterdag 11:00 – 17:00
Maandag & Zondag Gesloten