Ons unieke concept

Bezoek onze Showroom & afhaalmagazijn in Vianen voor de beste en goedkoopste laminaat vloeren. Wij doen niet aan internet, online of telefonische verkoop. 

Om heel veel te besparen op je nieuwe laminaat aankoop kun je bij ons alleen langskomen in onze showroom in Vianen. Zo besparen wij heel veel op kosten van telefonische verkopers etc. en daarnaast kunnen wij je fysiek ook beter te woord staan en de beste service geven. En van die besparing profiteer jij.

Wij staan voor je klaar in onze showroom & afhaalmagazijn op de Stuartweg 1G in Vianen.

➜ Ontdek vloeren

Online verkoop en telefonische service is een dure kostenpost voor bedrijven, dit hebben we zelf ondervonden. Je moet namelijk 80% van de mensen te woord staan en er van alles voor doen die uiteindelijk toch niet bij je gaan kopen. De kosten moeten betaald worden door de klanten die wel bij je komen kopen. En dan vinden wij niet fair. Daarnaast zijn onze verkopers in de showroom liever bezig met persoonlijk contact met de klanten.

Er blijven voor ons nog 20% van de klanten over die wel langskomen en kopen en dat zijn er al snel tientallen per dag en dat vinden we genoeg. We hoeven dan na de aankoop alleen de telefoontjes en de mails van deze gewaardeerde klanten te beantwoorden en dat scheelt ons heel veel kosten, waarvan u dit voordeel terug ziet in u super lage aankoopprijs.

➜ Routeplanner

Waarom je laminaat bij ons moet kopen!

  • Bekijk meer dan 300 laminaat vloeren
  • Unieke laminaat vloeren
  • Laat je adviseren door onze verkopers
  • We maken een offerte ter plaatse
  • Flinke kortingen worden toegepast in de showroom
  • We maken samen een goede deal
  • Laminaat kun je meteen meenemen
  • We hebben lekkere koffie& thee

Wij staan voor je klaar in onze Showroom & afhaalmagazijn

Onze laminaat merken

Wij staan voor je klaar in onze Showroom & afhaalmagazijn

Ontdek onze laminaat vloeren

In onze showroom hebben we nog veel meer keus. We verkopen z’n 300 verschillende soorten vloeren in verschillende kleuren en prijscategorieën. Je slaagt bij ons altijd!

 16.95
 9.95
 16.95
ACTIE
 3.95
 9.95
 4.95
 8.98
 9.98