Retourbeleid

Kopen van onze producten

Het kopen van onze producten kan alleen in onze showroom. In onze webshop kan je alleen vloeren reserveren, deze worden dan apart gehouden totdat de klant bij ons is geweest, om de vloer te bekijken en te kopen. Hiervoor moet de klant een datum invoeren, zodat wij op de hoogte zijn wanneer de klant komt kijken. Het daadwerkelijk kopen kan dus alleen in onze winkel. Hierdoor hebben wij andere retourregels dan wanneer je daadwerkelijk een artikel koopt in een webshop. Lees hieronder meer informatie.

Bedenktijd/retour

Het is alleen mogelijk om een vloer bij ons in de winkel te kopen, hiervoor gelden dus andere regels dan wanneer u online een product koopt. Bij Exzellenz Laminaat is het niet mogelijk om uw gekochte producten te retourneren

Reserveren

Wanneer u uw vloer heeft gereserveerd op onze webshop, kunt u deze bekijken en kopen in onze showroom. De bestelling staat niet vast en u bent nergens aan verbonden. Heeft u een reservering geplaatst maar wilt u toch niet langs komen? Laat het ons dan weten via info@exzellenz-laminaat.nl of bel naar 0622522516.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is mogelijk in goed overleg voor onder andere ondervloeren, plinten en andere vloer accessoires. Laminaat kunt u helaas niet omruilen. U kunt hiervoor contact opnemen met info@exzellenz-laminaat.nl of bel naar 0622522516. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling voor u te wijzigen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@exzellenz-laminaat.nl.